SUBOTA ce biti DAN za PROSIDBU, TAJNE VERIDBE ali nekome i za RASKIDE i SLOMLJENO SRCE!

SUBOTA ce biti DAN za PROSIDBU, TAJNE VERIDBE ali nekome i za RASKIDE i SLOMLJENO SRCE!

5. svibnja 2023. 0 By Lala

 Subota koja je pred nama moze da bude sve, samo ne dan koji je dosadan…

 

 OVAN

Vazno je da imate na umu da postoji neko ko o vama jako mnogo misli. Neko ko vam je odanh i iskren i ko je spreman da vam bude podrska. Da li cete toj osobi dati priliku je samo na vama ai znajte da je iskrena.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Sve ostalo zavisi od vas.

 

 BLIZANCI

Razmislite o tome sta je ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam bude podrska i oslonac. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to samo vi znate ali sada je zaista sve na vama.Nemojte obecavati previse.

 

 RAK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Morate znati ko je osoba koja je spremna da se bori za vas. Samo je pitanje dana kada ce neko vama na delu da dokaze da mu je iskreno stalo.Mislite o tome jer odluke su na vama.

 

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da postoji neko iz vase proslosti ko o vama mnogo masta i misli. Neko itekako sa vama zeli jos jednu sansu. Da li ce doci do pomirenja ili ne, to samo vi znate. Ali, ovaj dan moze da donese pomirenje.

 

DEVICA

Konacno su pred vama dani kada cete videti necije pravo lice i znati na cemu ste sa voljenom osobom. Nece vam ni u kom slucaju biti lako ali  ntreba da znate da je ovog puta sve na vama. Imacete srece onoliko koliko budete imali hrabrosti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2