SUBOTA ce biti DAN za PROSIDBU, TAJNE VERIDBE ali nekome i za RASKIDE i SLOMLJENO SRCE!

SUBOTA ce biti DAN za PROSIDBU, TAJNE VERIDBE ali nekome i za RASKIDE i SLOMLJENO SRCE!

5. svibnja 2023. 0 By Lala

 VAGA

Morate znati sta je ono sto zelite. Ponasajte se u skladu sa svojim zeljama jer mnogo toga zavisi od vas. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli, ali  je vazno da pre svega shvatite sta je ono sto vam za srecu treba.

 

SKORPIJA

Bitno je da ne obecavate mnogo. Moze se desiti da nekome slomite srce. Vazno je da znate da neko iz vase proslosti  zeli sa vama jos jednu sansu.Nemojte toj osobi davati laznu nadu bice vam jako tesko posle.

 

 STRELAC

Razmislite o svemu. Neko vas iskreno voli i nema nimalo sumnje da slede dani za promene. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite i posvetite se sebi i onome do cega vam je stalo. Sreca vam kuca na vrata.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani za ljubav. Vama ova subota moze da donese ono o cemu ste dugo mastali. Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo jer iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

 VODOLIJA

Bitno je da se posvetite sebi. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je konacno dobio ono sto zeli. Morate znati da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o svemu u danima pred nama.

 

RIBE

Ono sto treba da znate jeste da vas neko voli. Da ce neko da vam tu ljubav dokaze i pokaze.Moguce je da ce ova subota biti sjajna u svakom pogledu za vas.

Stranice: 1 2