NEDELJA 7.maj, bice FANTASTICNA za POMIRENJE ova dva znaka zodijaka!

NEDELJA 7.maj, bice FANTASTICNA za POMIRENJE ova dva znaka zodijaka!

6. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste nista planirali, za cudo, posto uvek imate nesto na umu.Sada samo docekujete ovaj dan kakvim vam dodje. Od vas se ceka da budete vrlo uporni da sve okrenete u svoju korist. Jednom da sebi ucinite  da vam bude lepo. Vama, a ne drugima!

 

BIK

Povredjeni ste od strane jedne skorpije i vreme je da na to nemislite. Sve sto je bilo desilo se tako neocekivano.Niste ni vi svesni svojih izgovorenih reci  i vreme je da se suocoite.  Za ovaj dan ce za vas biti najbolje da budete na distanci.

 

BLIZANCI

Radujete se svome  druzenju sa jednim lavom.Kako vam srce zapoveda vreme je da se  i okrenete ka njemu. Svidja vam se i to je jedino i vazno i istina. Vreme je da konacno budete spremni na susret oci u oci.

 

RAK

Povredjeni ste  i boli vas velika razdaljina sa nekimosobama. Sa jednom najvise i vreme je da probate naci nacina za razgovor.Ni ovako vise ne ide i vreme ce vam biti najbolji lek.Pustite d se stvari slegnu i tako je najbolje.

 

LAV

Srce vas vodi ovom danu i jednoj osobi. Vreme je da budete spremni da joj iznesete svoja tanana osecanja.Od vas se tome ne nada jer misli da vas nije dostojna. Udostojite je ljubavi i poverenja! Bice presrecna!

 

DEVICA

Imate na umu da ovaj dan provedete opusteno i da se radujete. Vreme je za malo uzivanja i da da punite baterije za naredne radne dane. Desice vam se jedan neocekivani susret. Neocekivani, a tako zeljeni i iznenadjujuce lep za vas!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2