NEDELJA 7.maj, bice FANTASTICNA za POMIRENJE ova dva znaka zodijaka!

NEDELJA 7.maj, bice FANTASTICNA za POMIRENJE ova dva znaka zodijaka!

6. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Susret sa jednom devicom ce biti pravi pogodak  za vas.Bice to susret kakav niste ocekivali, tako lep i neobican. Tek cete cuti reci o kojima sanjate i koje vas vode  u novo poglavlje.U novu emotivnu vezu.

 

SKORPIJA

Mozda ce bas ovaj dan biti fantastican za pomirenje sa jednom drugom skorpijom. Naci ce se tu i jedna vodolija koja vam je skrivila. Nemojte oklevati nego sve joj recite i pokazite joj  da vas je duboko povredila.

 

STRELAC

Od vas se ceka da udostoojite paznje jednu neznu ribu. Vreme je da budete spremni na bolja desavanja i da joj u svemu izadjete u susret. Vreme je za vase obostrane emocije i da vasa veza konacno pocne. Odavno se gledate!

 

JARAC

Vasa ljubav  ce da bude na potezu i vreme je da zaigrate sa njom.  Neko vas odbija i ignorise  za sada, ali vi cete to da promenite. Vreme je da budete spremni da ucinite potez koji vas vodi ka prvom koraku da osvojite njeno srce u potpunosti.

 

VODOLIJA

Nije vam bas najbolja situacija i osecate neki cudan nemir. Reagovali ste nepromisljeno i ne razmisljajuci.Vi ste drzali stranu jednoj bliskoj osobi, a povredili ste jednu drugu.Vas ponos vam ne dozvoljava  da se suocite sa greskom!

 

RIBE

Vec ste znali da se resite i gorih situacija, pa cete i ove koja sledi.Bar tako mislite sto vam se svidja jedan strelac, a ne vidi vas.Vreme je da priznate prvo sebi, pa jedno drugome, ono sto je u srcu. A sledi direktan susret i obostrano priznanje osecanja.

Stranice: 1 2