Ovim znacima stize period LJUBAVNE SRECE: Jednom znaku je sada SRCE PUKLO na HILJADU DELOVA!

Ovim znacima stize period LJUBAVNE SRECE: Jednom znaku je sada SRCE PUKLO na HILJADU DELOVA!

6. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Necete se truditi previse, no cete cekati da se stvari odvijaju same od sebe. Moracete da se pomirite sa nekim stvarima koje  ne mogu da se ostvare. Zato cete ici lagano za obavezama, da odvratite svoje misli.

 

BIK

Od vas se ceka  da smirite svoj bes koji ispoljavate u nervozi. Ne smete da budete tako bahati u ispoljavanju svojih emocija.Budite razumni i probajte da razgovarate, ali bez tona.Razgovarajte, umesto sto se svadjate razgovarajuci.

 

BLIZANCI

Mozda ni vi niste ucinili bas sve sto ste mogli u vezi nekih osoba.Kod vas se radi o skorpiji i jednom biku koji vas stalno  nerviraju.Postavite sebi pitanje zasto i nadjite odgovor na njega! Ne vidite da su ljubomorni i da se bore svako za sebe!

 

RAK

Svadja koju ste imali sa bliskom osobom, vase ce srce slomiti  na hiljadu komada.Kako god se postavite nije dobro i vise gubite i volju i snagu. Da reagujete ne mozete, jer nema svrhe.Najbolje da se povucete slomljeni u tisinu svoje duse.

 

LAV

Neko vas zeli svim srcem i vreme je da budete spremni da mu ga i date. Valda vidite da su sa njegove strane osecanja prelepa i cista. Ovo ce biti vasa prilika za iskrenu srecu i vi je iskoristite. Pred vama je novi period ljubavne srece.

 

DEVICA

Ne znate kako vladate situacijom, ali cete nesto morati preduzeti. Svakako da ste ostali praznih rukava. Vasi pokusaji su ostali neuspeli, i sada cete morati zaigrati na poslednju kartu. Ne vidite drugoga nacina.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2