Pred ovim znacima su NAJVECE PROMENE do sada!Slede odluke o kojima ovisi sreca!

Pred ovim znacima su NAJVECE PROMENE do sada!Slede odluke o kojima ovisi sreca!

6. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da zauzmete svoje pozicije. Negde vam ne ide, a negde vam ide skoro savrseno. Povedite se onom uspesnom stranom, da biste mogli da okrenete na bolje svoju neuspesnu stranu zivota. Ucinite nesto za svoju emotivnu srecu!

 

BIK

Ne idite vise pogresnim trasama zivota nego nadjite onu  pravu! Protracili ste mnogo zivota, i vreme je da se odlucite. Niti ste odgovorni prema sebi, niti prema drugima. Vreme je da se opametite i idete sebi u korist, ne na stetu!

 

BLIZANCI

Morate preseci neke stvari i ici  za novim opredeljenjima. Za sada ste menjali stavove  i vreme je da budete spremni za njih. Sada je pitanje vase srece i vi o njoj odlucujete. Ovako vise nece ici, a toga ste i sami svesni. Ucinite rez, krajnje je vreme!

 

RAK

Vec ste se snasli u tome kako se postavljati u  datim situacijama.Svojom dobrotom ste zasluzili mogo vise, ali vam se nije vratilo. Mozda je sada vreme da podvucete crtu i ne date se  ni partneru, ni drugima! Pokazite svoju rec,lupite sakom od sto!

 

LAV

Niste svesni sta vas ceka, ali cete morati da se suocite sa nekim stvarima. Niste spremni, ali morate! Vise ne biste trebali da tracite dane sa drustvom koje vas koristi. Vreme je da razmislite o tome,i da pocnete razmisljati o svemu.

 

DEVICA

Moracete znati sta biste zapravo hteli, jer se odavno dvoumite. Odbacite sve dileme od sebe i budite spremni da znate sta hocete. Vasa vas razmisljanja teraju levo i desno, ali morate da odaberete stranu na koju cete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2