Slede dani kada ce neki znaci imati ono sto prizeljkuju!

Slede dani kada ce neki znaci imati ono sto prizeljkuju!

7. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Sanjarite o jednom biku iduci napred i nikako da se priblizite njemu.Od vas se ceka da budete spremni da ga pratite sve dok ga ne osvojite.Zato cete ciniti bas sve sto je u vasoj moci da mu date za pravo da zna da cete ga osvojiti po svaku cenu.

 

BIK

Primetili ste jednog ovna kako vas prati i zeli da vas osvoji. Dajte mu  sansu da se priblizi vama i da mu budete spremni da mu izadjete u susret. Dajte mu ljubav i svoju paznju i lako biste mogli biti srecni.

 

BLIZANCI

Niste ni svesni da biste mogli biti srecni sa jednim rakom. Vasa burna reagovanja i njegova nezna dusa, lako bi se nasle u ravnotezi.Snovi o ljubavi ce postati jedan zajednicki, da budete skupa i srce uz srce.

 

RAK

Zaljubili ste se  u jednog bika  i on vam je srodna dusa.Vreme je da budete  spremni da se udruzite u zajednickoj zelji da budete srecan par.Vama je sudjena sreca i vreme je da budete  ujedinjeni u zeljom da se zauvek vezete.

 

LAV

Vi ste spremni da se okrenete napred sa nadom u novu ljubav.Od vas se ceka da pokazete da cete se okrenuti i ici napred.Vreme je da vi licno donesete veliku i vaznu zivotnu odluku. Inista vise,no da je sledite.

 

DEVICA

Niste spremni na nove  korake, a trebali biste jedan vazan da napravite.Imali biste mnogo toga da ucinite, ali su vam sada ruke vezane.Ucinili ste jedan pogresan potez i sada ne znate kako da se postavite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2