Evo kojim znacima je do KRAJA MJESECA sudjena SRECA, a koji znaci ce se morati suociti sa VELIKOM TUGOM!

Evo kojim znacima je do KRAJA MJESECA sudjena SRECA, a koji znaci ce se morati suociti sa VELIKOM TUGOM!

8. svibnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi cete morati sa velikom tugom da se suocite jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku ljubavnu bol. Pred vama su promjene koje ce vam jako tesko pasti jer vas ocekuje raskid sa voljenom osobom.

 

SKORPIJA

Velike promjene vas ne ocekuju sto ce vam se itekako dopasti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti poslovne obaveze koje ste zeljeli jer znate da vam te obaveze odlicnu zaradu donose. Bicete zadovoljni.

 

STRIJELAC

Velika sreca vam je naklonjena  koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desvanja koja vam samo dobro donose, posebno na poslovnom polju vas ocekuje velika sreca. Pred vama su promjene samo na bolje koje su vam i potrebne.

 

JARAC

Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti zadovoljni. Pred vama je poslovni uspjeh koji ce vam znaciti mnogo. Sreca vam je naklonjena i vi za probleme necete znati. Sve se odvija onako kako ste zeljeli ali za srecu koja je pred vama viste se posteno borili.

 

VODOLIJA

Velika sreca je pred vama koja ce vam znaciti mnogo. Vas ocekuju promjene koje vam samo dobro donose na svim poljima vaseg zivota. Pred vama je sreca za koju ste se posteno borili i do kraja mjeseca samo ce vas ona pratiti.

 

RIBA

Jedan novcani dobitak ce vam stici u pravi cas. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Vas ocekuju promjene koje slute samo dobrim desavanjima koja ce vam znaciti mnogo. Veliki ste sretnik kojem ce mnogo toga poci za rukom.

Stranice: 1 2