Ljubav ovog utorka: Ludo vreme,luda ljubav i nova sansa za ROMANSU i SRECU!

Ljubav ovog utorka: Ludo vreme,luda ljubav i nova sansa za ROMANSU i SRECU!

8. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista novo osim onoga sto biste zeleli. Vreme je da budete svesni sta vas ceka, a to je jedan novi i zanimljiv  pokusaj. Pozelecete da budete  deo jednoga srca  ako vas ono bude zelelo.Danas cete saznati.

 

BIK

Sve vas isto ceka i najvise nekih dilema koje vas muce. Vreme je da budete spremni da se nadate svojim  zeljama.Postoje neke minimalne sanse da se i ostvare neke vase teznje. A najvise one koje su  novcane prirode.

 

BLIZANCI

Niste svesni sta vas vuce napred i sta je ono sto cete i sami ciniti da se desi sto pre. Vas partner zeli da vam izadje u susret i da vam da  sansu.Pokazite sta zelite  i sta je ono sto vas vodi  u novu vezu.

 

RAK

Niste spremni da se radujete jer ste u losoj poziciji.Od vas se ceka  da budete kao i uvek razumni i da gledate kako ce da postupi vas partner. Valda  mu je jasno da se  trudite i da isuvise trpite. Tako je vreme da mora da vas razume.

 

LAV

Moracete da napravite presedan  i da  ucinite nesto i mimo svoje volje. Oprosticete bivsoj i dacete joj jos jednu sansu.Ona ce vas voleti  opet, ali morate i sami da postavite ultimatum.Jos jedna greska i zauvek cete rascistiti sa njom.

 

DEVICA

Nemojte da se trudite da budete  vazni i da se ponosite nad onim sto ste uspeli. Niciji uspeh i sreca nisu  trajni, niti zagarantovani  da ce trajati. Budite srecni i zadovoljni i  pokazite da ste pocastvovani trenutnom srecom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2