Ljubav ovog utorka: Ludo vreme,luda ljubav i nova sansa za ROMANSU i SRECU!

Ljubav ovog utorka: Ludo vreme,luda ljubav i nova sansa za ROMANSU i SRECU!

8. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Oko vas se sve vrti i osecate nesto turbulentno i lepo. Desavanja su vas preplavila i niste svesni sta se zbiva.Sve je nekako suvise haoticno i vreme je da skontate sta se desava.Neko vas voli, a vi kao da sanjate.

 

SKORPIJA

Osecate kao da je neko ludo vreme, pa vas je snasla neka luda ljubav. Slede vam neke nove sanse  vezane za jednog  strelca.On vas voli i vreme je da budete spremni da se potrudite i da uzvratite osecanja.

 

STRELAC

Pred vama je nova sansa i vreme je da opet volite! Ovaj dan ce biti nova sansa za  novu ljubav i novu romansu i novu ljubav. Sledi vam sve novo i lepo, pa se trudite da na lepo,odgovorite jos lepsim emocijama.

 

JARAC

Danas vam nece biti uzvracenoonakokako se vi nadate. Nece vcaknipribliznoonome kakoste ikoliko ste zazsluzili.Zato vas ceka veliko razocvarenje u partnera jewr cete se osetiti  iskoristenim i izneverenim.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da se postavite u datoj situaciji.Od vas se ceka da postanete  neko ko ce biti neutralan, a necete moci. Pred vama je velika odluka i teska pozicija u kojoj cete morati da birate izmedju dve strane.Dve bliske strane, podjednako bliske i podjednako vazne.

 

RIBE

Ako ste znali kako da se do sada nosite, nadjite i sada nacina.Morate sve pokusati da biste se radovali i da biste bili srecni i zadovoljni.Vazno ce biti da pokusate  da budete i ostanete razumni u delikatnoj poziciji. Pazite da ne pokvarite sve, jer partner se bas tako ponasa, kao da jedva ceka pogresan korak!

Stranice: 1 2