Ovim znacima ce do kraja meseca sve da krene bas kako su zeleli!

Ovim znacima ce do kraja meseca sve da krene bas kako su zeleli!

8. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Jos ste u fazi lepih desavanja i trenutnih delovanja.Kao da se vas mesec  proleca posvetio vama i vasem uspehu.Dosta  dobro stojite na poslovnom polju, pa se malo okrenite i na drugu stranu.

 

BIK

Trenutno ste spremni da se okrenete napred svojoj  simpatiji.Neko vam je zapeo za oko i niste spremni da to zanemarite.Zato cete biti spremni da sve zanemarite i da se posvetite emotivnoj strani svoga zivota.

 

BLIZANCI

Ljuti ste na neke vrlo bliske osobe i sada je vreme da se smirite. Gledajte da razresite  sve sto  je moguce i na najbolji nacin. Puno drzite do sebe, ali gledajte da i vi nikoga ne povredite, pre nego utvrdite imate li razlog ljutiti se ili ne!

 

RAK

Do kraja meseca niste spremni da se podredite emocijama. Vi bezite od njih i nije ni cudo sta se desava u vasem srcu.Kad vam se neko svidja priznajte dok imate sansu i dok simpatija traje.Ne cekajte  da se emocije pocnu hladiti.

 

LAV

Vase srce kuca za jednu osobu i cekate vesti od nje. Svoja osecanja  cete rado da saljete preko prijatelja, cekajuci odgovor. Vreme je da skupite hrabrosti i da pridjete osobi do koje vam je stalo i licno joj kazete sta vam je na srcu.

 

DEVICA

I zeleli ste da idete napred i budete iznad nekih.Konacno vam se to i desilo  i vreme je da sada pokazete da ste tako i zeleli. Ma sta to bilo i na ma kojem zivotnom polju, pokazite da ste srecni. I uzivajte sto ste uspeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2