Ovim znacima  je sudjeno da budu srecni u ljubavi -uvek se zaljube u pravu osobu!

Ovim znacima je sudjeno da budu srecni u ljubavi -uvek se zaljube u pravu osobu!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate ljubav prema jednom  raku, ali to nije nista. Vasa ljubav u poredjenju sa njegovom ljubavlju prema vama, nije ni blizu.Mozda je vreme da pokazete sta osecate i da se  vodite osecanjima sto ljubav znace.

 

BIK

Mnogo se trudite oko jedne osobe ali vas nije svesna,ni ljubavi, ni osecanja. Ucinite sve da joj skrenete paznju da vas primeti.Niko vam do sada nije pokazao da vas ne primecuje, pa mislite samo da se pravi vazna.

 

BLIZANCI

Pokazite sta cete i sta biste dalje cinili. Vasi koraci su nisu bas mali, ali morate se jos malo potruditi.Neko vam samo laska, stalno salje komplimente i ukazuje paznju.Ukazite je i vi njemu jer mozete biti zadovoljni.

 

RAK

Niste  za jednog lava dostojni jer tako se on i postavlja.Vreme je da mu se predstavite daleko boljim od njega. Kad vidi sta gubi u vama, neka se malo jedi i bude ljutit na samog sebe. Vi cete biti ponositi.

 

LAV

O sebi nosite visoko misljenje i takvim ga i predstavljate.Tako cete se postaviti i prema jednom raku kojem se svidjate. Tek kada shvatite sta ste u njemu izgubili, pokajacete se gorko. Mislili ste da je slab igrac,a nadigrace vas.

 

DEVICA

Vreme je da sebi nadjete srodnu dusu, jer cete je sresti.Vi imate srece u ljubavi jer se uvek zaljubite u pravu osobu. Tako ce biti i sada mada se osecate kao da vas nije jos dotakla strela ljubavi. Ali hoce uskoro.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2