Pred ovim znacima  uskoro velika novcana sreca!U ljubavi tuzni, finansijski jaki!

Pred ovim znacima uskoro velika novcana sreca!U ljubavi tuzni, finansijski jaki!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste bas najsrecniji, ali sta da se radi. Osecate nemir u dusi, a srce vam cezne za jednim rakom. Kad vam se pogledi sretnu, srce vam govori da ste zaljubljeni. I da je ta osoba ona koju zelite kraj sebe.

 

BIK

Imali ste jednu veliku ljubav i sada vam je bivsa.Niste znali da cenite ono sto ste mali i sada jako zelite. Nosi vas ponos i mada zalite, zalite u sebi. Pred drugima ne pokazujete tugu srca svoga.

 

BLIZANCI

Niste ni svesni sta ste sve propustili, a da niste ni razmisljali o tome. Vreme je da budete spremni da se  suocite sa propustenim. Necete moci  da se nacudite kako  niste o tome ni razmisljali, a da ste morali da se borite bas za to.

 

RAK

Od vas se ocekuje da budete spremni  da se nadjete  u nekoj  boljoj poziciji. Vreme je da se nadjete u prilici da vi odlucujete o svemu. Do sada su drugi odlucuvali o svemu, a sada krenite napred i pokazite svoju rec.

 

LAV

Mada ste trenutno tuzni, ipak ste jaki na poslovnom polju.Kod vas se sve moze sto se tice posla. Tu ste jaki, i dok svi misle da ste jaki u svemu, samo vi znate da niste. Finansijski jaki a emotivno tuzni i usamljeni.

 

DEVICA

Ne znate kako da se postavite  i sta vas ceka ovih dana.Imacete nekih neplanskih  izdataka. Necete  se moci snaci u onome sto sledi, ali pokusajte da budete neutralni.Imacete sansu da pokazete  da ste spremni da prebrodite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2