Dva znaka ce biti u svadji, Rak ocajan, dok se Jarac,Devica i Ribe raduju…

Dva znaka ce biti u svadji, Rak ocajan, dok se Jarac,Devica i Ribe raduju…

10. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste spremni da se okrenete ka jednom biku, ali vas on izbegava.Cini to vrlo mudro i vesto, kako ga ne biste mogli da okrivite. Ipak svesni ste da je za vasu tugu kriv samo on i niko vise.  Trazite drugu sansu, i nadjite je kako biste mu dokazali.

 

BIK

Ne znate sta vas je naveloda povredite jednog ovna,pa da se olako izvucete od krivice. Svesni ste da to nije lepo, ali ne mozete nista da popravite. Zato ga i izbegavajte ovih dana dok se slegne prasina oko svega.

 

BLIZANCI

Niste svesni sta vam je na umu, ali cete shvatiti u momentu.Neko vas  je zainteresovao i necete ga pustiti tako lako. Vreme je da krenete za njim i da vam se ostvari ono sto prizeljkujete.Vreme pred vama je da se sretnete oci u oci.

 

RAK

Tuzni ste u dusi i ocajni zbog svega sto se izdesavalo u prethodnim danima.Tesko vam je jer ne znate kako da se postavite u situaciji. Radi se o bliskim osobama koje su u svadji, a svaka od njih zeli da branite nju. Vi branite samo istinu.

 

LAV

Ljutiti ste na jednu osobu i sa njom ste u svadji. Radi se o voljenoj skorpiji sa kojom ste posvadjani.  Srce vam zeli  da bude opet radosno kao pre, ali su pale ruzne reci. Kako ih zaboraviti, zanemariti i kako preci preko svega?

 

DEVICA

Imate razloga da se osecate lepo, ponosno na sebe i opusteno. Bar su vam takvi bili prethodni dani.Kakvi ce vam biti ovi sto slede i sta ce vam oni doneti, tek cete videti.Mozda jedan  lik iz proslosti izroni u sadasnjim danima.Radovacete se!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2