Ovaj cetvrtak ce doneti SRECU na LJUBAVNOM PLANU ovih zodijaka!

Ovaj cetvrtak ce doneti SRECU na LJUBAVNOM PLANU ovih zodijaka!

10. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste svesni sta se desava  i sta se od vas ocekuje. Budite spremni da se okrenete osobama od poverenja.Jedan je onaj  koji vas voli i koji bi zeleo vama da  bude deo srca.Vreme je da se okrenete jedno drugome.

 

BIK

Ne znate sta cete i kako da se postavite, ali imate  nesto vazno na umu.Od vas se ceka da budete  odlucni  u tome  da to ispratite. Nemojte da se kolebate i da  budete  ucenjeni strahom. Vreme je da se  snadjete i da idete za srcem.

 

BLIZANCI

Ne znate sta vas ceka i sta je ono  sto vas  vuce ka jednoj osobi. Lako bi ovo mogao da bude dan za vase snove. Za jednu osobu do koje vam je stalo i vreme je da ispratite svoja osecanja prema njoj.

 

RAK

Nemojte se praviti da je sve u redu, kada znate da nije. Jedino skupite snage da budete odlucni i da se zna sta vam je  ciniti. Ne pominjite nista sto se vec zbilo, nego probajte da resavate haos koji vam je u dusi.

 

LAV

Srce vas zeli opet odvesti putem sto vodi do jedne osobe. Mada ste trenutno povredjeni, pokazite da se zna  da cete se srediti. Ne pokazujte da  imate  na umu da se ponovo bacate u neke mutne vode. One koje necete moci da izbistri, ni vasa ljubav, ni vas trud.

 

DEVICA

Mozda ce ovaj dan da donese emotivni nemir u vase srce.To ljubav kuca uzurbano  i blizi se vasem srcu. Budite i vi u prilici da se zna sta zelite i sta osecate, jer morate to i pokazati.Od vas se ceka  da i vi pokazete osecanja koja imate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2