Izaberi SUNCE i saznaj sta te ceka OVOG LETA! Jedno je znak SLOMLJENOG SRCA!

Izaberi SUNCE i saznaj sta te ceka OVOG LETA! Jedno je znak SLOMLJENOG SRCA!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

Sunce je simbol slobode, srece,sjaja, pa izaberite jedno od ponudjena tri  sunca na slikama…

Vreme je da se zna sta se ceka i sta je ono sto bismo mogli da ucinimo.Mozda ce jedno da svetli po pitanju ljubavi, a nekome i po pitanju novaca i zarade.Nekom ce ipak slika jednog ponudjenog sunca da znaci nesto lose, tuzno i bolno. Neko ce ostati slomljenog srca, slucajno i nenadano!

Sta vas ceka i sta je ono sto vas moze iznenaditi, a da se tome ne nadate? Ako zelite saznati sta, izaberite sliku jednog ponudjenog sunca i saznajte sta vas ceka!

AKO STE IZABRALI SLIKU SUNCA BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku sunca pod rednim brojem jedan, zelite da idete od danas do sutra. Mesec proleca je pri kraju i vreme je da se snadjete u tom periodu.Od vas se ceka da budete spremni da se potrudite da sretnete nekog zanimljivog. Nekoga interesantnog ko ce vam dati  snage da trajete i da istrajete u svemu.

Imacete srece da  se krecete u drustvu koje ce vam prijati, ali ne i osobe koja ce vas uciniti srecnom.Od vas se ceka da budete spremni na sve, samo da biste odrzali vezu kakvom, takvom. Nesto u vasem emotivnom zivotu se desava, a da nemate snage da to iskontrolisete.

Vase emotivno polje ce zahvatiti oluja koja ce vas kostati tako da cete ostati  slomljenog srca. Ma kako i koliko da se trudite, necete uspeti da sacuvate  ono sto ste sanjali.Ili ono sto ste mislili da imate i ziveli ste sa tim ubedjenjem.

Partner ce izdati vasu ljubav tokom ovog leta jer ce vas izdati. Ostacete slomljenog srca!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2