Evo sta donosi ovaj vikend kada je u pitanju ljubav-nekome ce srce biti slomljeno kao nikada ranije…

Evo sta donosi ovaj vikend kada je u pitanju ljubav-nekome ce srce biti slomljeno kao nikada ranije…

11. svibnja 2023. 0 By Lala

Nekome ce ljubav tokom vikenda doneti veliku promenu. Nece znati sta ga je snaslo…

Ovan:

Ovaj vikend će biti vreme za preuzimanje inicijative u ljubavi. Ako vam se neko dopada, nemojte se bojati da pokažete interesovanje. Ako ste u vezi, ovo će biti dobar vikend za zajedničke aktivnosti i zabavu.

 

Bik:

Ovaj vikend će biti usredsređen na stabilnost i sigurnost u ljubavi. Ako ste u vezi, potrebno vam je da se fokusirate na održavanje stabilnosti u odnosu. Ako tražite ljubav, tražite nekoga ko vam pruža sigurnost i stabilnost.

 

Blizanci:

Ovaj vikend će biti fokusiran na komunikaciju u ljubavi. Potrebno vam je da budete iskreni i otvoreni u komunikaciji sa partnerom ili potencijalnim partnerom. Ovo će biti dobar vikend za razgovor i povezivanje.

Rak:

Ovaj vikend će biti usredsređen na emocije u ljubavi. Potrebno vam je da se povežete sa svojim osećanjima i da budete iskreni prema sebi i drugima. Ako ste u vezi, ovo će biti dobar vikend za iskazivanje ljubavi i negovanje emocionalne intimnosti.

 

Lav:

Ovaj vikend će biti fokusiran na zabavu i avanturu u ljubavi. Potrebno vam je da budete otvoreni za nove prilike i da uživate u vremenu provedenom sa partnerom ili potencijalnim partnerom. Ovo će biti dobar vikend za izlaske i druženje.

 

Devica:

Ovaj vikend će biti usredsređen na pažnju i negovanje u ljubavi. Potrebno vam je da se posvetite svojoj vezi i da pokažete koliko vam je stalo do partnera. Ako tražite ljubav, fokusirajte se na ljude koji su pažljivi i brižni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2