Evo sta donosi ovaj vikend kada je u pitanju ljubav-nekome ce srce biti slomljeno kao nikada ranije…

Evo sta donosi ovaj vikend kada je u pitanju ljubav-nekome ce srce biti slomljeno kao nikada ranije…

11. svibnja 2023. 0 By Lala

Vaga:

Ovaj vikend će biti fokusiran na ravnotežu u ljubavi. Potrebno vam je da pronađete balans između vaših potreba i potreba vašeg partnera. Ako tražite ljubav, tražite nekoga ko vam odgovara u smislu vaših vrednosti i prioriteta.

 

Škorpija:

Ovaj vikend će biti usredsređen na strast i intenzitet u ljubavi. Ako ste u vezi, ovo će biti dobar vikend za razvijanje strasti i dubokih osećanja sa partnerom. Ako tražite ljubav, tražite nekoga ko vas uzbuđuje i inspiriše.

 

Strelac:

Ovaj vikend će biti fokusiran na samostalnost u ljubavi. Potrebno vam je da budete nezavisni i da održite svoju slobodu u odnosu. Ako tražite ljubav, tražite nekoga ko razume i podržava vašu nezavisnost i samostalnost.

 

 

Jarac:

Ovaj vikend će biti usredsređen na ozbiljnost i odgovornost u ljubavi. Ako ste u vezi, potrebno vam je da se fokusirate na stabilnost i dugoročnu perspektivu u odnosu. Ako tražite ljubav, tražite nekoga ko je ozbiljan i odgovoran u vezi.

 

Vodolija:

Ovaj vikend će biti fokusiran na eksperimentisanje i inovaciju u ljubavi. Potrebno vam je da budete otvoreni za nove ideje i nove načine povezivanja sa partnerom. Ako tražite ljubav, tražite nekoga ko je otvoren za inovacije i eksperimentisanje.

 

Ribe:

Ovaj vikend će biti usredsređen na maštu i romantiku u ljubavi. Potrebno vam je da se prepustite svojim osećanjima i da uživate u romantičnom vikendu sa partnerom ili potencijalnim partnerom. Ako tražite ljubav, tražite nekoga ko razume vašu maštovitost i romantičnu stranu.

Stranice: 1 2