Do kraja mjeseca ovi znaci ce se pomiriti sa osobom koju vole – jer samo ona im je sreca!

Do kraja mjeseca ovi znaci ce se pomiriti sa osobom koju vole – jer samo ona im je sreca!

16. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi se necete pomiriti sa bivsom ljubavi jer vi ste se zarekli da povratka u tu vezu vise nema.  Zelite da nastavite dalje sa svojim zivotom jer pred vama je sreca sa jednom osobom koja vas nece razocarati kao bivsa ljubav.

 

BIK

Vi ste zodijak koji zeli pomirenje sa bivsm ljubavi i vi cete sa tom osobom i pomiriti. Do kraja mjeseca vi cete samo sretni biti jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliku srecu. Ljubavna sreca je na vasoj strani.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer napokon cete pokazati svoj stav. Bivsa ljubav ce zeljeti da se pomiri sa vama ali vi ne zaboravljate bol i razocarenje koje je iza vas. Do pomirenja nece doci.

 

RAK

Desavanja koja su pred vama donose vam vise bijes nego srecu. Vi ste sretni u ljubavi  sa osobom koju volite najvise na svijetu. Bivsa ljubav zeli pomirenje ali vi necete dozvoliti da se to desi jer i previse volite svog partnera.

 

LAV

Desavanja koja su pred vama donose vam srecu jer napokon ce doci do pomirenja koje zelite. Vasa bivsa ljubav je vama sve u zivotu i niko sretniji nece biti kada dodje do pomirenja sa bivsom ljubavi do kraja mjeseca.

 

DJEVICA

Pomirenje se nece desiti jer ste sa bivsom ljubavi prosli mnogo loseg. Tako nesto sebi nikada ne biste dozvolili. Pred vama su velike promjene koje ce vam donijeti napokon saznanje da ste voljeli pogresnu osobu i da do pomirenja nece doci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2