Evo koji ce znaci zbog svoje ljubomore, trpeti ogromne posledice!

Evo koji ce znaci zbog svoje ljubomore, trpeti ogromne posledice!

16. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Necete biti tako zavidni drugima, koliko ce biti oni vama. Vasa emotivna veza ce se jako poboljsati i zaista ce vam mnogi zavideti. Vasa je sreca ogromna i vreme je da se i drugi uvere u nju. Samo ce onima sto vas vole, biti drago.

 

BIK

Vec osecate da vas  neko laze, ali jos ga niste uhvatili u lazi. Vreme je da se srede vase misli  i da cekate povoljan trenutak.  Lako ce napraviti gresku, vi samo cekajte i reagujte na vreme. Onaj koga uhvatite u lazi, tacno ce znati da vas je izgubio.

 

BLIZANCI

Vasa tuga ce vas cesto umarati, ali neka sve bude! Ako je do sada bilo dobro, vreme je da upoznate i drugu sttranu ljubavi. Nije uvek sve sreca i radost, cesce je tuga i bol.Srescete se sa njom i ona ce vas gusiti, ali cete je savladati.

 

RAK

Volite se sa jednom osobom, ali je ona suvise ponosna. I nije samo ponos da vam smeta, koliko ljubomora. Vreme je da se srede  neke stvari i njega cete na to i upozoriti. Ili ce se resiti ljubomore, ili cete oboje trpeti ogromne posledice.

 

LAV

Vasa ljubomora  je vise puta vasu emotivnu vezu razarala.Trazili ste krivca i vreme je da se  krivcem proglasi vasa ljubomora.Bila ona osnovana ili neosnovana, vreme je da  je ublazite. Ako je se ne otarasite, trpecete ogromne posledice opet!

 

DEVICA

Vi ste jako spremni na neke ustupke, ali niste na sve. Tu bi se morao i vas partner pokazati, jer mora vam nesto i on tolerisati. Navikao je da vuce sve konce ali morace da popusti, jer vi vise necete popustati!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2