Evo pred kojim znacima su najvece promene do kraja meseca!

Evo pred kojim znacima su najvece promene do kraja meseca!

16. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas zavisi  sta ce biti  i sta je ono sto cete zeleti.Jedna osoba je zelja vaseg srca. I moglo bi se reci da cete se truditi da postane i deo vaseg zivota.  Vreme je da znate odakle cete krenuti.Moracete znati svoj cilj.

 

BIK

Odavno planirate nesto i svoju okolinu upozoravate na to nesto. Svi misle da je to velika promena koju cete uciniti u svome zivotu. Ili znaju ili pretpostavljaju, samo vi niste sigurni sta je to. A opet, stalno pokusavate da svima sugerisete!

 

BLIZANCI

Vase srce ce kucati za jednu osobu i vreme je da i njeno zakuca za vas. Pokazite da znate sta je ono sto ocekujete od nje. Pored ljubavi, bez razumevanja i tolerancije, nema nista, pa ce partner i to morati da pokaze.

 

RAK

Od vas se  mogu nadati da pokazete zube u jednoj situaciji. Verujte da cete se radovati sto ce vam se pruziti prilika da pokazete sta cete. Vase srce je odavno i previse trpeli, i vise necete ni trena.Kao da je dosao trenutak vase  pobede.

 

LAV

Vi ste jako radosni sto cete imati situaciju koja vas  moze  uvesti u novi period. Vase  vreme kao da tek dolazi i vi morate pokazati da ste  voljni na promene.  Vi zelite da se uozbiljite i konacno pocnete da mislite glavom.

 

DEVICA

Naredni period ce vam se  jako poboljsati i bicete zadovoljni desavanjima koja slede. Od vas se ocekuje da budete  poletni  i da pokazete  da cete ciniti sve za pozitivne promene. Ono sto budete zeleli, sve cete i da cinite da bude zadovoljavajuce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2