POMRCENJE MESECA Saznajte sta vam donosi!

POMRCENJE MESECA Saznajte sta vam donosi!

16. svibnja 2023. 0 By Maja

Ovan (21. ožujak – 19. travnja):

Pomračenje Mjeseca u vašem horoskopskom znaku donosi snažnu energiju koja će potaknuti vašu kreativnost i hrabrost. Ovo je vrijeme za smjelost i preuzimanje inicijative u svojim projektima. Budite hrabri i iskoristite ovu priliku za ostvarenje vaših ciljeva.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja):

Pomračenje Mjeseca donosi vam priliku za introspekciju i promjene u vašem unutarnjem svijetu. Duboko razmislite o svojim vrijednostima i ciljevima te se usredotočite na svoju emocionalnu dobrobit. Ovo je vrijeme za otpuštanje starih obrazaca i otvaranje srca za nove mogućnosti.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja):

Pomračenje Mjeseca potiče vas na razmišljanje o vašim odnosima i komunikaciji s drugima. Ovo je vrijeme za iskrenu i otvorenu komunikaciju kako biste riješili eventualne nesporazume. Budite pažljivi prema potrebama drugih i posvetite vrijeme poboljšanju vaših bliskih veza.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja):

Pomračenje Mjeseca u vašem znaku naglašava vašu emocionalnu stranu. Ovo je vrijeme za njegovanje sebe i svojih osjećaja. Pustite da vas intuicija vodi i obratite pažnju na svoje snove. Uspostavite ravnotežu između svojih potreba i potreba drugih ljudi.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza):

Pomračenje Mjeseca potiče vašu kreativnost i samopouzdanje. Ovo je vrijeme za izražavanje svojih talenata i strasti. Oslobodite se straha od osude i budite autentični. Neka vaša svjetlost zasja i inspirira druge.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna):

Pomračenje Mjeseca donosi vam priliku za unutarnji rast i samopomoć. Ovo je vrijeme za istraživanje i razumijevanje svojih unutarnjih misli i emocija. Duboko se povežite sa svojim duhovnim aspektom i razmislite o načinima kako unaprijediti svoje tjelesno i mentalno blagostanje. Pronađite ravnotežu između svojih svakodnevnih obveza i vremena posvećenog sebi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2