POMRCENJE MESECA Saznajte sta vam donosi!

POMRCENJE MESECA Saznajte sta vam donosi!

16. svibnja 2023. 0 By Maja

Vaga (23. rujna – 22. listopada):

Pomračenje Mjeseca naglašava vaše odnose i ravnotežu u životu. Ovo je vrijeme za razmišljanje o vašim partnerskim odnosima i postizanje harmonije. Uspostavite jasne granice i komunikaciju kako biste održali zdrave i uravnotežene veze.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog):

Pomračenje Mjeseca potiče vas na dublje istraživanje sebe i svojih strahova. Ovo je vrijeme za introspekciju i suočavanje s emocionalnim blokadama. Oslobodite se starih trauma i otvorite se za iscjeljenje. Budite hrabri i prihvatite transformaciju koja dolazi.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca):

Pomračenje Mjeseca donosi vam priliku za širenje svojih horizonta i duhovni rast. Ovo je vrijeme za istraživanje novih ideja i filozofija. Budite otvoreni za nove perspektive i iskoristite ovo vrijeme za osobni razvoj i proširenje svog svjetonazora.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja):

Pomračenje Mjeseca naglašava vaše ambicije i ciljeve. Ovo je vrijeme za postavljanje jasnih prioriteta i stvaranje planova za budućnost. Usredotočite se na svoje profesionalne ciljeve i budite spremni preuzeti odgovornost za svoj uspjeh. Ne bojte se izazova i vjerujte u svoje sposobnosti.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače):

Pomračenje Mjeseca potiče vas na introspekciju i razmišljanje o vašem identitetu i ciljevima u životu. Ovo je vrijeme za razumijevanje svoje autentičnosti i pronalaženje načina kako doprinijeti svijetu na svoj jedinstven način. Pustite svoju kreativnost da procvjeta i inspirira druge.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka):

Ovo je vrijeme za vas kao za duboko slušanje svoje intuicije i osluškivanje znakova iz okoline. Povucite se u mirno okruženje i posvetite se meditaciji ili drugim duhovnim praksama kako biste ojačali svoju vezu s unutarnjim svijetom.

Stranice: 1 2