Neki ce zodijaci da se raduju, neki tuguju, a evo koga ce izdati osoba koju najvise voli!

Neki ce zodijaci da se raduju, neki tuguju, a evo koga ce izdati osoba koju najvise voli!

21. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste razocarani onim sto je bilo i vreme je da se sredite. Narednih dana prizovite razum i pokazite da ste svesni istine. Ono sto sledi, morate da prihvatite , ma kako da je lose! Svi bi rado sve najbolje, ali zivot nosi i manje dobre stvari.

 

SKORPIJA

Jako ste razumni i ponasate se u skladu sa onim sto se od bvas i ocekuje. Obaveze prihvatate  i idete za njima, a osim toga, vredni ste. Narednih dana je vreme da malo  popustite i da se zabavite. Imacete drustvo.

 

STRELAC

Ponestaje vam hrabrosti, da se sredite  i da izadjete u kraj sa jednim rakom. Hteli ili ne hteli, moracete to da cinite kako god  da obavite razgovor. Vreme je da budete otvoreni i da stegnete srce. Sad ili nikad, imate sansu !

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste nikako raspolozeni da pricate o osecanjima ali ce vas neko naterati. Osecanja ce sama na videlo, i necete ih moci skriti. Dosta ste gusili svoju ljubav, i pitali se da li gresite. Narednih dana cete se uveriti da je prava!

 

VODOLIJA

Obozavate jednu osobu i prosto zivite za nju.Ona to zna i verovatno racuna da ste slabi na njenu ljubav! Izdace vas, a to ce za vas biti najvece razocarenje koje ste mogli imati.  Da placete ne vredi, sve je receno, da popravljate sta moze, vec je sve pokvareno.

 

RIBE

Osecate tugu proslih dana a smesi vam se nova sreca. Morate sto pre da potisnete proslost i da se okrenete stvarnim desavanjima. Pred vama je nesto sto moze biti jako lepo. Pokazite svoje interesovanje.

Stranice: 1 2