Ljubavni horoskop:Otkrijte sta zvezde pripremaju za vasu ljubavnu pricu sledece sedmice!

Ljubavni horoskop:Otkrijte sta zvezde pripremaju za vasu ljubavnu pricu sledece sedmice!

27. svibnja 2023. 0 By Lala

 Vreme je da se sve promeni. Ono sto moramo da kazemo jeste da sledeca sedmica donosi promene…

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Sledeće sedmice očekuje vas uzbuđenje i nova strastvena ljubavna avantura. Bićete iznenađeni dolaskom nekoga iz prošlosti u vaš život, što će vas pokrenuti na razmišljanje. Neka vaša spontanost i hrabrost vode putem, ali budite pažljivi da ne povredite nečija osećanja. Uživajte u avanturi!

 

Bik (20. april – 20. maj):
Ljubav je u vazduhu za vas sledeće sedmice, dragi Bikovi! Ako ste u vezi, očekujte romantiku na vrhuncu i povećanu intimnost sa vašim partnerom. Slobodni Bikovi mogu otkriti nekoga posebnog kroz društvene aktivnosti ili preko zajedničkih interesa. Budite otvoreni za nova poznanstva i neka vas srce vodi.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):
Vaša komunikacija će biti ključna sledeće sedmice kada je ljubav u pitanju. Ako želite poboljšati vezu, posvetite vreme razgovoru i slušanju svog partnera. Slobodni Blizanci mogu otkriti da se neko u njihovom okruženju interesuje za njih. Otvorite oči i budite hrabri u izražavanju svojih osećanja.

 

Rak (21. jun – 22. jul):
Ova sedmica donosi vam mogućnost za duboku emotivnu vezu. Ako ste u vezi, možete osetiti kako se vaša veza produbljuje i postaje stabilnija. Slobodni Rakovi mogu se zaljubiti u nekoga sa kim su već blisko prijatelji. Budite hrabri i pokažite svoje osećaje. Ne bojte se ranjivosti.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):
Lavovi, sledeća sedmica je vreme za vašu strastvenu prirodu. Ako ste u vezi, pokažite svom partneru koliko ih volite i poštujete. Slobodni Lavovi mogu se naći u centru pažnje, privlačeći obožavaoce gde god da se pojave. Uživajte u svom sjaju i budite spremni da otvorite srce za novu ljubavnu avanturu.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):
Ova sedmica donosi vam mogućnost da se usredsredite na svoje potrebe u vezi. Jasno komunicirajte svoje želje i granice svom partneru. Slobodne Device mogu se suočiti s izazovom prepoznavanja prave ljubavi među mnogim opcijama. Slušajte svoj unutrašnji glas i sledite svoje srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2