U sledeca TRI meseca, ovi znaci ce uzivati u zivotu na NAJLEPSI NACIN!

U sledeca TRI meseca, ovi znaci ce uzivati u zivotu na NAJLEPSI NACIN!

27. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne preostaje vam nista novo, osim sto ste i dalje zbunjeni. Od vas jedna osoba ocekuje mnogo, a vi ne zate sta da radite. Cigansko prorocanstvo vam ukazuje da ste na prekretnici zivota, a i vreme je da se srede sve vase dileme i nedoumice.

 

BIK

Sve vase dosadasnje price i koraci, kosice se sa onim sto sledi. Vase odluke ce biti jasne i konkretne, a desice se tako brzo.Ono sto vam se pokazuje po Ciganskom vidjenju, jesu velike promene. I to, vrlo drasticne!

 

BLIZANCI

Moracete mnogo vremena da posvetite aebii svome zdravlju.Mozda je vreme da vam neke situacije u kojima cete se naci, budu lekcija.Naravno za buduci period, imacete razloga da se odmarate, pa cete i uzivati.

 

RAK

Mozda je zadnje vreme da se jednom okrenete licno sebi.Ako nastavite tempom koji je uobicajen, mozete samo da pogresite i sebi nanesete stetu. Cigani  vide da ste omalovazavani, i govore vam da okrenete list.

 

LAV

Vama ne preostaje nista drugo, vec da sve ostavite u proslosti. Ono cemu se nadate, ono sto je bilo i ono ste se nece vratiti. Zato vam Cigani porucuju da se okrenete novom zivotu, i novim ljubavima koje ce doci.

 

DEVICA

Vas motivni svet je satkan od tananih struna i vreme je da i vi malo uzivate. Slede vam prelepi dani i jedan izuzetan period. Sanse su na vasoj strani i vreme je da se srede vase zelja. Jedna vodi ka ostvarenju, bar po Ciganima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2