Evo koji zodijaci ce moci reci da su uspeli-zivot ce im biti savrsen!

Evo koji zodijaci ce moci reci da su uspeli-zivot ce im biti savrsen!

29. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Sa pitanjem srece, vi ste negde na sredini. Moglo bi se reci onoj zlatnoj, ali vi niste zadovoljni. Kod vas je sve ili crno ili belo, ili sreca ili tuga. Ne smete tako da razmisljate jer  zivot je cudo, i menja se sve bas kao i vreme.

 

SKORPIJA

Uspeli ste mnogo u zivotu, i od malo ste ucinili mnogo. Vas zivot  se znatno promenio, i delimicno ste sebe obezbedili. Radite, ali i imate i sada vas nista ne zanima bas posebno kao dok niste imali. Da bi vam zivot bio savrsen, jos vam treba srodna dusa.

 

STRELAC

Niste imali mnogo izbora, ali se isli kroz razne mogucnosti. Zeleli ste sebe da okusate u raznim situacijama, i ne samo lakim. Vreme koje sledi ponudice vam izbor  vezan za jednu poslovnu odluku i za jednu osobu.

 

JARAC

Vama slede neke odredjene stvari koje cete morati sami. Vreme je da pustite glas, da pokazete zube! Ne radi drugih, no radi sebe. Vreme je da se osetite voljenim i da volite, a ne da vam srecu kradu na dohvat ruke.

 

VODOLIJA

Ipak je vasa hrabrost u svemu, doprinela vasoj boljoj sreci. Mnogo je radio i vas ponos koji je  kvario sve. Vreme je da se srede vase misli, razgranice vase mogucnosti. Kada sve postavite na svoje mesto, bicete srecniji.

 

RIBE

Dovoljno ste hrabri, da bi propustili neku sansu, i previse ludi da ne biste skakali u vatru, zbog voje srece. Ona vam lezi u jednome liku i vreme je da se srede neke odredjene stvari.Od odluke koja zavisi od oboje, zavisi i vasa sreca.

Stranice: 1 2