Ljubav ce jednom SLOMITI SRCE u danima pred nama, a neko ce SHVATITI da je imao pogresan izbor!

Ljubav ce jednom SLOMITI SRCE u danima pred nama, a neko ce SHVATITI da je imao pogresan izbor!

29. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste u situaciji koji vodi boljem.Na vama je da samo iskoristite svoje sanse,  i da se ne brinete. Pred vama je nesto novo, i to ce vam dati krila u svemu. I uzmite sve sto vam zivot pruza!

 

BIK

Vas partner vas je i ranije propremao na lose situacije, ali ono sto ce uciniti, slomice vam srce! Uvek ste se nadali lepsem i svakako poboljsanju.  Ali tek cete sada shvatiti da ste imali pogresan izbor, i da vas poraz mora ojacati.

 

BLIZANCI

Nastaju losiji dani za vas, i za vase srce koje voli.  Partner ce izneveriti i vasa osecanja i vase srce koje ga voli. Vreme je  da popravite ono sto moze, ali ako i partner zeli. Ako ne, onda odustanite i vi!

 

RAK

Vec ste u nekoj fazi koja vam je dosta zamrsena i gde treba razuma.Od vas se ceka da svoje dileme resavate i da znate sta je vas cilj. Pokazite da ste spremni da prihvatite i lose i dobro. Sve sto sledi zavisi od vas!

 

LAV

Vec ste se naljutili na partnera i to sa razlogom. Od vas se ceka da pokazete da ste voljni na pomirenje, ali vi to necete. Mozda biste i hteli, u dubini duse, i bez, da to priznate bilo kome. Vas ponos ce presuditi u svemu!

 

DEVICA

Vec ste na ivici nerava i vreme je da se i vasa ljubav jednom razresi. Problem u vezi ne smete  sami resavati, nego morate zajedno sa partnerom.Ako nije voljan, vi resite  sta je za oboje najbolje resenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2