Ljubav ce jednom SLOMITI SRCE u danima pred nama, a neko ce SHVATITI da je imao pogresan izbor!

Ljubav ce jednom SLOMITI SRCE u danima pred nama, a neko ce SHVATITI da je imao pogresan izbor!

29. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec imate nesto za resiti, a vi se lomite. Vreme je da pokazete da cete biti  vrlo razumni pri resenju.Do sada te odlagali i nadali se da cete moci da uradite najbolje moguce resenje.I kako god, vise nema odlaganja.

 

SKORPIJA

Vec ste se opredelili za tezi korak, pa cete sami i da snosite teze posledice.Vreme je da se rese neke stvari koje cete ovih dana privesti kraju.Pred vama je brdo obveza i morate se organizovati kako god znate.

 

STRELAC

Sami ste usli u vezu koja zahteva mnogo, a da vam se ne nudi mnogo. Zaljubili ste se jako i to vas je ponelo, bez imalo razmisljanja. Vreme je da se  sami zapitate ko je krivac i da krivac mora da razresi dilemu u kou ste upali.

 

JARAC

Vasa zelja da budete partner jednom lavu, je velika. Zato cinite sve kako biste sledili put srca. Rado bi vam bilo i da se postara vase srce da doticnoj osobi pokaze sva osecanja. Mozda bi i taj lava shvatio sta dobija.

 

VODOLIJA

Jako ste uporni da resite  sve sto vas muci, ali mozda birate pogresan nacin. Vase srce zeli da voli, i vi ste od onih koji  nece odustati. Zalud vam je sve, kada na jednu nezeljenu rec, planete. I sto reagujete tvrdoglavo, a morali biste  popustiti.

 

RIBE

Cilj vam je da pokazete da znate da vladate situacijom, ali sada necete moci. Vreme je da se i vi urazumite, kako ne bi bilo dodatnih nevolja. Zaplet kojem ne vidite kraja, resice se na najbolji moguci nacin.

Stranice: 1 2