Evo sta HOROSKOP PREDVIDJA na POLJU LJUBAVI u NAREDNE TRI SEDMICE-astro za SVE ZNAKOVE!

Evo sta HOROSKOP PREDVIDJA na POLJU LJUBAVI u NAREDNE TRI SEDMICE-astro za SVE ZNAKOVE!

30. svibnja 2023. 0 By Lala

Evo predviđanja za polje ljubavi u naredne tri sedmice za svaki astrološki znak, vreme je da nekome zaista krene na bolje!

 

Ovan (21. mart – 19. april):

U naredne tri sedmice, Ovnovi će imati priliku da se fokusiraju na svoje emotivne veze. Ako ste u vezi, očekujte da će se komunikacija sa partnerom poboljšati, što će vam omogućiti da bolje razumete jedno drugo. Slobodni Ovnovi mogu doživeti neočekivan susret koji bi mogao da se pretvori u nešto više.

 

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi će u naredne tri sedmice biti fokusirani na pronalaženje ravnoteže između ljubavi i ličnih potreba. Ako ste u vezi, možda ćete morati da razgovarate sa partnerom o svojim očekivanjima i potrebama. Slobodni Bikovi bi mogli da privuku nekoga sa kim imaju mnogo zajedničkog.

 

Blizanci (21. maj – 20. juni):

U naredne tri sedmice, Blizanci će biti izazvani da dublje istraže svoje emocije. Ako ste u vezi, očekujte da će se pojaviti neke dublje teme i razgovori sa partnerom. Slobodni Blizanci bi mogli da otkriju nove aspekte svoje ličnosti koji će privući potencijalne partnere.

 

Rak (21. juni – 22. juli):

Rakovi će u naredne tri sedmice biti usredsređeni na porodicu i dom. Ako ste u vezi, možda ćete želeti da provedete više vremena sa partnerom u toplini vašeg doma. Slobodni Rakovi bi mogli da privuku nekoga ko deli njihove vrednosti i interesovanja.

 

Lav (23. juli – 22. avgust):

U naredne tri sedmice, Lavovi će biti izazvani da razmisle o svojoj vrednosti u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, možda ćete se suočiti sa nekim pitanjima o tome koliko se osećate voljenim i cenjenim. Slobodni Lavovi mogu privući pažnju nekoga sa kim će deliti strast i intenzitet.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device će u naredne tri sedm

ice biti usredsređene na poboljšanje komunikacije sa partnerom. Ako ste u vezi, ovo je dobar period za otvorene i iskrene razgovore. Slobodni Device mogu privući nekoga sa kojim će se osećati intelektualno povezano.

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

U naredne tri sedmice, Vage će biti fokusirane na pronalaženje ravnoteže između ljubavi i ličnih ciljeva. Ako ste u vezi, možda ćete morati da uskladite svoje želje sa partnerom. Slobodne Vage mogu doživeti susret sa nekim ko će ih inspirisati da ostvare svoje snove.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2