Jun pocinje,i za mnoge ce biti VREME PROMENA,neocekivanih ODLUKA i NOVIH LJUBAVI!

Jun pocinje,i za mnoge ce biti VREME PROMENA,neocekivanih ODLUKA i NOVIH LJUBAVI!

1. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas zavisi sta cete i kako cete, ali cete imati velike sase za velike promene. Vreme je da promislite kako vam je islo u proslim danima i da krenete napred. Sami zakljucite vi licno, i onda vidite da li cete oktrenuti novi list.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec ste se jako iznervirali sto vam sve ide lose, ali sami morate ciniti da vam bude bolje. Ovih dana cinite znatne promene i da li cete nastaviti sa njima, do vas je! Nemojte se zaliti samo, ako ne ucinite nista za sebe.

 

BLIZANCI

Vreme je za nove stvari i nova razmisljanja. Do vas je i da prihvatite sta cete i ono sto morate. Svakako da ce vas zivot morati da krene novim tokom. Od vas se  ocekuje da prihvatite trenutno stanje i da malo ojacate.

 

RAK

Pred vama je jako tezak ali ce biti jako znacajan period. Od vas zavisi sta cete dalje i kako!  Da ce vam biti lako nece, ali  moracete pokazati da ste duplo jaci. Ovo je mesec vase ljubavi i morate pokazati da jos nije prosla.

 

LAV

Ako ste i voleli u junu, sada je red da zaboravite.Ono sto je bilo, potisnite dalje, a ono sto zelite, moracete i naci. Vreme je za nove korake, ali one koji vode napred. Nikako i nikada vise ne smete da cinite korake koji vas vracaju nazad!

 

DEVICA

Srce vam jako tuce i vreme je da se sredite da ste spremni za nova jutra koja slede. Osecate da se zaljubljujete i to vas i nosi. Kod vas je to nagovestaj nove ljubavi, i ona samo sto vam se nije desila. Osecate to, i to i sledi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2