Jun pocinje,i za mnoge ce biti VREME PROMENA,neocekivanih ODLUKA i NOVIH LJUBAVI!

Jun pocinje,i za mnoge ce biti VREME PROMENA,neocekivanih ODLUKA i NOVIH LJUBAVI!

1. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Sve je kako i treba, i vreme je da se  okrenete lepsim stvarima.Na vas cekaju neke nove, ali i velike odluke. Od vas zavisi sta cete dalje i kao se boriti protiv letargije. Moracete doneti i neke nove rezove i eliminisati lose osobe iz okruzenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nemojte se slepo drzati onoga sto vas  muci, i sto vam stvara dileme. Okrenite se dalje i pocnite da razmisljate.Nema opustanja, vec morate biti  jaki i pokazati da ste spremni za nove odluke. Ticu se vase srece.

 

STRELAC

Vec ste sada jako zadovoljni, a bicete i jako ponosni.Ne samo na sebe licno, nego sto cete videti da ste usrecili mnoge svoje bliznje.Kad procitate ponos na njhovim licima, znacete da je vredelo svakoga truda.

 

JARAC

Radujete se jednoj osobi, a ona vas voli, a vi to i ne pretpostavljate. Gledate je uvek kradom i prosto joj se divite. Susret koji ce biti tako iznenadan i direktan, promenice sve u vasem zivotu i vasem srcu.To ljubav sapuce umesto vas!

 

VODOLIJA

Stalno ste budni i oprezni al ne motzete biti non -stop. Verujte da ne mozete sacuvati partnera, niti naterati da vam ostane veran.Ako vas voli iskreno, nece vas prevariti, niti ce naciniti bilo kakvu slicnu gresku. Opustite se!

 

RIBE

Idete napred sa svojim koracima i vreme je da se oni i zaustave. Naravno gde bi, nego kraj jedne vage koja vas obozava.Dala vam je to do znanja, a sada cete i vi njoj da pokazete isto. Kada se dvoje simpatisu, naravno da srca pricaju svoju pricu.Vasa tek pocinje!

Stranice: 1 2