LJUBAV U PRVIM DANIMA JUNA: Za neke zodijake IMAMO LOSE VESTI jer ce  IZGUBITI VERU u LJUBAV…

LJUBAV U PRVIM DANIMA JUNA: Za neke zodijake IMAMO LOSE VESTI jer ce IZGUBITI VERU u LJUBAV…

1. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Prvi dani meseca juna vama donose loše vesti. Shvatićete da ste previše poverenja pružili voljenoj osobi. Ona će napraviti jedan potez koji će vas mnogo razočarati. Vreme je da o nekim stvarima bolje razmislite. Da li zaista verujete pravoj osobi? Vaš partner vas mnogo voli, ali će za svoju korist, biti u stanju uvek da vas izda. Razmislilte da li vredi ostati u vezi sa nekim u koga ne možete imati poverenja.

 

BIK

Vi ste doneli odluku da se jednoj dragoj osobi izvinete, koju ste mnogo povredili. Spremni ste da pogazite svoj inat, samo kako bi je vratili nazad. Mnogo vam znači, i ne želite da ode iz vašeg života. Ona će vam oprostiti, a vi za u buduće bolje pazite na svoje reči.

 

BLIZANCI

Vama će početkom mesea juna neko izjaviti ljubav. I ako je reč o jednoj osobi koju vi ne posmatrate na taj način, to će vam ipak mnogo laskati. Dugo ste sami i poželeli ste da nekoga volite, i da budete voljeni. Pružte priliku toj osobi da vas bolje upozna, možda je baš ona vama suđena.

 

RAK

Mnogo se trudite da sačuvate vašu emotivnu vezu, ali imajte na umu da nije dovoljno da samo vi to činite. I vaša voljena osoba mora da se potrudi kako bi vaša veza uspela. Koliko god  se vi trudili i pokušavali, morate znati da to ništa ne vredi ,ako ljubav nije obostrana.

 

LAV

Ono čemu ste se potajno nadali, to će i da se desi. Imate velika osećanja za svog bivšeg partnera, i on će vam se vratiti. Sve će da učini kako bi vas osvojio, i to će mu i poči za rukom, jer vaša ljubav je zaista jaka. Vi ćete se pomiriti, i vašoj ljubavnoj sreći neće ponovo brzo doći kraj.

 

DEVICA

Mada ste vi osoba koja se uvek bori za svoju ljubavnu sreću, shvatićete da je to nemoguće. Vaš partner kao da se zarekao da vam sve radi u inat. Vaš trud je uzaludan, jer on ima ideje  koje se vama uopšte ne dopadaju. Vi želite ljubavni sklad, ali vaš partner se odlučio za drugu varijantu. Ukoliko se on ne promeni, moraćete vi radikalno sve promeniti. Inaće će te ostati nesrećni u toj vezi.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2