LJUBAV U PRVIM DANIMA JUNA: Za neke zodijake IMAMO LOSE VESTI jer ce  IZGUBITI VERU u LJUBAV…

LJUBAV U PRVIM DANIMA JUNA: Za neke zodijake IMAMO LOSE VESTI jer ce IZGUBITI VERU u LJUBAV…

1. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

U posledje vreme ste bili fokusirani samo na vašu karijeru. Na ljubav niste pomišljali. Ali početkom meseca juna to će da se promeni. Vi ćete se zaljubiti u osobu koju dugo poznajete, ali osećanja niste imali prema njoj. Sad se sve menja jer vaša osećanja nećete moći kontrolisati.  Lubav je pred vama , bili vi spremni za nju ili ne.

 

ŠKORPIJA

Imali ste velike planove po pitanj ljubavi, ali sve je ostalo samo na rečima. Jedan strelac je ludo zaljubljen u vas, i vi to vrlo dobro znate. Ipak, kao da se plašite započeti novu vezu, jer vaša ljubavna prošlost vas je mnogo naučila.  Pružite novoj ljubavi šansu, videćete da su vaši strahovi, i sumnje bili bez razloga.

 

STRELAC

Zanemrili ste voljenu oosbu, i to ćete morati da promenite. Početkom meseca juna ona će vam dati ultimatum, karijera ili ljubav. Pronađite balans između poslovnih obaveza i ljubavi. Ne možete sačuvati vezu, u kojoj vi skoro niste niste prisutni. Borite se za osobu do koje vam je stalo, i ako se ponašate kao da vam je sve svejedno.

 

JARAC

Vaš partner će izraziti veliku ljubomoru. Počeo je da sumnja u vas, ali jednim delom ste sami za to odgovorni. Ne razgovarate sa njim, već sve što se dešava u vašem životu čuvate za sebe. Nije ni čudo što misli da imate nekoga drugog. Razgovarajte i dokažite vašem partneru da je on vaša jedina ljubav.

 

VODOLIJA

Ne pružajte lažnu nadu osobi kojoj je mnogo stalo do vas. Igrate se sa tuđim osećanjima, a to vama zaista ne prilići. Budite iskreni, pa iako ne želite više od prijateljstva, ta osoba to mora znati. Mnogo se nada da ćete vi pristati na ozbiljnu vezu, ali vama to ne pada na pamet. Zato budite iskreni i prema sebi, i prema osobi koja vas mnogo voli.

 

RIBA

Pred vama je jedan veoma turbulentan početak meseca. Vi ćete morati doneti važnu odluku po pitanju ljubavi. Dve osobe imaju velika osećaja prema vama, ali vaše srce kuca samo za jednu osobu. Vaša odluka bi mogla biti tako jednostavna, lai vi ne želite da povredite osećanja osobe do koje vama nije stalo. Odlučite se.

Stranice: 1 2