Vaga srecna, Lav donosi odluku, Ribe i Ovnovi menjaju sve iz korena!

Vaga srecna, Lav donosi odluku, Ribe i Ovnovi menjaju sve iz korena!

1. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Sve ce se promemiti iz korena i to za tili cas. Da se moglo menjati tako ranije, i tako brzinski, ne biste verovali da vam je neko rekao da moze. Eto dokaza da se zivotne i dnevne prilike mogu drasticno promeniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Bas ste raspolozeni za sve pare i vreme je da se okrwenete jednoj osobi. Dok traje povoljna situacija, iskoristite je i pokazite da znate sta hocete. Na vama je da se srede  vase emotivne zelje i da znate na cemu ste konkretno.

 

BLIZANCI

Vase raspolozenje se znatno menja i sada vas hvata panika. Od vas se ocekuje da pokazete  da ste jako hrabri, i da ne dozvolite ludim mislima da caruju vama. Pokazite zrelost i razumevanje u svemu, pa i tome kako vam je sada.

 

RAK

Do sada ste se vec umorili i zelite ostatak dana provesti lepo. Zelite zza sebe nesto konkretno, pa cete dati oduska sebi. Vase drustvo vas ceka i vreme je da se  i vi pridruzite, bili umorni ili odmorni.

 

LAV

Vreme je da okrenete list i da krenete ispocetka. Vreme je  za nove stvari i nove korake, pa cete se radovati da ih napraviti. Vas emotivna veza ce da puca po savovima, a vec je pocela odavno. Pokazite da ste doneli  ispravnu odluku, da krenete dalje.

 

DEVICA

Bas volite da se mesate u neka tudja misljenja i da ih komentarisete. Bolje je da se uzdrzite, nego sto cete se upustiti u diskusiju koja vam ne treba. Verujte da ce vas kostati samo rec izgovorena u afektu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2