Vaga srecna, Lav donosi odluku, Ribe i Ovnovi menjaju sve iz korena!

Vaga srecna, Lav donosi odluku, Ribe i Ovnovi menjaju sve iz korena!

1. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Konacno cete docekati da i vi budete srecni i da se radujete. Imate pravo da svoju srecu delite sa kime hocete. Naravno da su vam prijatelji iskreni i da se raduju bas kao i vi. Pazite, nekome nece biti milo, vasa sreca ce mu biti trn u oku.

 

STRELAC

Pokazite da cete se dobro provesti na zurci koja vas ceka. Nece drustvo biti bez vas kompletno, jer vi imate pravu pozitivnu energiju.  Vi ste tu da vedrite i oblacite. Ako pokazete jednoj vagi da vam je stalo do nje, odmah  cete i nju uciniti srecnom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ni vasa emocija  nije ono sto vas vodi i sto ce vas voditi dalje!Morate pokazati da cete konkretno reci do cega vam je stalo i sta ocekujete od partnera.Vreme je da se i on izjasni i bude izricito jasan.

 

VODOLIJA

Vasa emotivna prica raste i jaca iz dana u dan. Vase emocije idu vrtoglavo, ali su jako lepe i prijatne. Vreme je za neka priznanja i da se rese neke vase  emocije u kojima ste nesigurni. Sada pokazite sigurnost sta osecate, bas kao i planove sta planirate dalje, i da se partner slozi sa vama.

 

RIBE

Vas  zivot kjao da nije bio zanimljiv do sada, ili je bio suvise monoton.Od ovog dana ce se drasticno promeniti, i bicete jako  odgovorni i znati sta cete i sta zelite.Vreme je da se izjasnite po pitanju daljih planova i  da se konacno sve menja iz korena. Vreme je da i vi zablistate srecom.

SKORPIJA

Stranice: 1 2