Ljubav tokom vikenda ce biti ZIVOTNA PREKRETNICA! Jedan znak ce biti zaprosen!

Ljubav tokom vikenda ce biti ZIVOTNA PREKRETNICA! Jedan znak ce biti zaprosen!

2. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nikako da sredite svoje emocije i da budete nagradjeni. Vi ste predobar lik, ali nikako da osetite da vam je ljubav uzvracena u meri koju zasluzujete.Vasa emocija za jednu osobu vec je primetna od svih, ali je vreme da je sami pokazete.

 

BIK

Vec ste jako zauzeti svojim obavezama, a vas partner vam na tome zamera. Vreme je da njegove zamerke  uvazite, i da obecate da cete dati sve od sebe da ispravite greske. Jos sada vam daje sansu, vise nece tolerisati!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa emotivna veza traje digo i bas ovih dana je znacajan datum za nju. Pokazite da cete znati da cenite neke najlepse momente u vasoj vezi i obradujte partnera. Nije sve u novcu, ako ih nemate! Dovoljno je da se setite, i ukazete bilo kakvim znakom paznje.

 

RAK

Veza sa blizancem ce biti obelezena na vrlo lep nacin. Vreme je da napravite kalendar vasih lepih dana i da o njima pricate.  Ne morate nigde izaci na neka elitna mesta, dovoljno je da jedno drugome ukazete paznju.

 

LAV

Suvise tvrdoglavi i previse ponosni, bice vase lose osobine ovih dana. Bas one koje ce vas kostati velike rasprave sa partnerom. Morate vuci na jednu, a partner ce vuci na ssuprotnu stranu.  Sta trazite, da li je uvek bilo tako?!

 

DEVICA

Cilj vam je jedan lepi strelac  o kojem vec vezete skrivene snove.Vec osecate da cete uciniti sve da ga i osvojite u potpunosti, i da mu budete sve.  Zelite pokazati da ste deo  veze koja  samo sto nije pocela.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2