Ljubav tokom vikenda ce biti ZIVOTNA PREKRETNICA! Jedan znak ce biti zaprosen!

Ljubav tokom vikenda ce biti ZIVOTNA PREKRETNICA! Jedan znak ce biti zaprosen!

2. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Verujte da ce ovaj dan biti velika prekretnica za vas. Od vas se samo ocekuje potvrdan odgovor jednoj osobi koja vas voli i koju volite. I ne slutite da cete biti zaproseni, a da niste ni zamislili da ce se tako nesto desiti.

 

SKORPIJA

Vec ste jako radosni sto vam se pruza prilika i da pokazete koliko vredite.Posebno pred jednom osobom koja vas  nije  tako posmatrala. Mozda je ovo prilika da se zaljubi u vas i da shvatite da ste je privukli svojom pojavom.

 

STRELAC

Niste neko ko se zaljubljuje svakih pet minuta, ali  jedna devica ce vas osvojiti.Vreme je da joj date za pravo da je ucinila sto mnogi nisu. Sada je red da samo svoju vezu otpocnete i da se s rukom u ruci, otisnete u svet zaljubljenih.

 

JARAC

Naivno gledate u neke odredjene stvri u koje vas je neko ubedio. Gde su vasa misljenja i gde vase teorije? Mozda je vreme da progledate i vidite kako ste naivno upali u zamku prijatelja. Verovali ste pogresnoj osobi!

 

VODOLIJA

Vec ste na putu da se zaljubite, ali jos krijete emocije. Stalno srecete jednu osobom i ona je osvojila i vase srce i vase misli. Uvukla se u svaki deo vaseg bica i sada vlada vama. Imate priliku susreta, pa joj recite sta osecate.

 

RIBE

Vase srce kuca  jako, u blizini jedne vage.  Vec ste primetili da vas osvaja, polako ali sigurno.Imate sansu da pokazete  da ste  zaljubljeni i vi u nju, ali zelite neki signal sa njene strane. Kao da ce vam procitati zelju, signal ce uskoro da krene ka vasem pogledu.

Stranice: 1 2