Ova tri znaka ce biti na sedmom nebu jer ce ih SRECA pratiti kao nikada ranije!

Ova tri znaka ce biti na sedmom nebu jer ce ih SRECA pratiti kao nikada ranije!

2. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ocekuje da budete vredni kao i do sada. Ipak nemojte samo raditi, nego povedite racuna i o sebi.Vreme je da budete verni svojim osecanjima koje gajite prema jednom raku.Neka se i vase srce ispuni ljubavlju.

 

BIK

Pokazali ste da ste neko ko zna biti na visini zadatka, pa cete opet imati priliku. Zato budite samo oprezni, a i odgovorni. Jedna lepa skorpija prati svaki vas korak i vreme je da joj date do znanja da ste je primetili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Onaj u koga ste se zaljubili, samo vas je i naveo da i vi osecate isto. Kod vas  se oseca  obostrana ljubav i vreme je da vasu ljubav svi vide.Zbog lepog razvoja vase emotivne veze, sreca ce vas pratiti kao nikada pre!

 

RAK

Srce ce vam kucati ludo jer cete  hteti da pritredite partneru iznenadjenje. Zelecete ad sakrijete sve od njega, ali cete izazvati malu sumnju u njegovim ocima. Vreme je da ga obradujete necim sto je vec zaboravio i da  tako oterate sve njegove sumnje.

 

LAV

Odali ste los utisak  da ste voleli i naglo prestali, a samo i znate kako vam je. Vas  ponos je uradio da pukne vasa veza koja je tako lepo pocela. Na putu ste da popravite neke odredjene stvari i pokusate da povratite necije poverenje.

 

DEVICA

Vec ste na sedmom nebu jer vs prati ljubavna sreca. Uz to cete biti drugi srecnik u sldecoj sedmici i vreme je za nove radosti.Neka vasa sreca i dalje tece i budite otvorenog srca i dalje. Slede vam prelepi dani.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2