Ova tri znaka ce biti na sedmom nebu jer ce ih SRECA pratiti kao nikada ranije!

Ova tri znaka ce biti na sedmom nebu jer ce ih SRECA pratiti kao nikada ranije!

2. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ako sledite pozitivne misli, i vas ce pratiti pozitivno raspolozenje. Cim ukazete dobru energiju, vase ce srce da kuca  za jednu ribu.  Vreme je da joj pridjete punoga srca i da joj pokazete da zelite da bude centar vaseg sveta.

 

SKORPIJA

Jedan bik je sve sto volite i jedina osoba kojoj se radujete, ali pokazite joj. Ne smete da se vracate sa terena praznih ruku, i bez izgovorene reci obozavanja.Onom ko vam se svidja, vi i pokazite, i neka zna sta vam znaci.

 

STRELAC

Vi ste odredili cilj koji vas prati i koji vam je sve u zivotu, a to je jedan lik. Slede vam povoljne okolnosti da budete blizu. Pokazite da cete biti  jako ponosni ako uspete  da osvojite bas onu osobu koju vase srce zeli.

 

JARAC

Vasa ogromna dobrota je ono sto vas krasi, ali gledajte da vasa ljubav bude na nivou. Ipak vasa dobrota je cesto i zloupotrebljena. Vreme je da sledite svoje srce, ali ne dajte da vas  neko  namagarci, i da zloupotrebi vase dobro srce!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Pokazite da znate sta cete i sta  vas ocekuje, ali i da cete uciniti sve sto je do vas.Da biste osvojili necije srce, vreme je da se  srede vase misli.Morate biti sabrani i prici na lep nacin. Pokazite da ste jako  zaljubljeni, ali da cete postupiti kako nalazu prilike.

 

RIBE

Odavno necete biti tako srecni, kao u narednim danima.Vasa ce sreca da se meri vasom ljubavlju, ali i ljubavlju osobe pored vas. Na svaki nacin ce vam davati do znanja da je zaljubljen i da vas ludo voli.

Stranice: 1 2