Ova tri znaka ce se radovati svim srcem i sve ce im krenuti  na bolje!

Ova tri znaka ce se radovati svim srcem i sve ce im krenuti na bolje!

2. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vodi vas vase dobro srce i samo sledite njegov put.Vi kada hocete da uzivate sve cete da ucinite za takve dane. Necete se zaliti, na bilo sta, nego cete dati sve  da se ostvari ono sto zelite. Vodjeni ste onim sto kazu, polako a sigurno! Sve vam krece na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec ste se bili skoro predali, ali ste se povratili.Odavno je i bilo vreme da se dese neke odredjene stvari i da pokazete novu volju.Ovaj mesec ce vam biti kao da ste se ponovo rodili,  i vreme  da krenete od nule.To cete i uciniti, a vec ste poceli.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav ce vas povesti novim stazama, a da joj se niste nadali. Vreme je da se zaljubite, ili da priznate da ste zaljubljeni.I to ne u bilo koju, vec bas u onu koja vas  je do sada izbegavala. Kao da vas nije dobro zagledala, sada vam daje poptunu prednost!

 

RAK

Bili ste se rastuzili zbog necega ali cete se radovati , i uzivacete punoga srca. Vase srce ce se zaljubiti  a da to niste zamisljali da moze bas toliko da se voli.Bice kao da volite prvi put i verujte da cete biti  drugi srecnik tokom meseca.

 

LAV

Vreme je za novi list i da pocnete da se radujete novim desavanjima. Pred vama su nove stvari koje niste ocekivali, i verujte da cete biti spremni za njih. Dok ne napravite rez, necete ni biti svesni da  ste toliko jaki i sposobni.

 

DEVICA

Vreme je da vam krene na bolje i da idete za  zeljama. Srce vas vuce na jednu stranu, a znate da niste  od onih koji se razmecu snagom. Vi ste vise za razumna resenja i zato vas vode i razumni koraci.  Kod vas se sve menja iz korena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2