Ova tri znaka ce se radovati svim srcem i sve ce im krenuti  na bolje!

Ova tri znaka ce se radovati svim srcem i sve ce im krenuti na bolje!

2. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Jako ste sposobni da se pokrenete i okrenete na bilo koju stranu. Vas samo trenutno oseti panika, ali ne date da ovlad ni momenat dalje.  Znate sta morate uciniti, i to cete i da cinite.Korak koji cete uciniti vodi vas ka jednoj  skorpiji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Osecate da vas jedna vaga odavno posmatra i samo se u monmentu zbunila. Ipak ce biti jako uporna i nece odustati, zahvaljujuci vasem pogledu odobravanja. Zasto da vas izbegava, kada i sami zelite njenu blizinu?

 

STRELAC

Vas cilj je da budete verni svome srcu, ali da sledite i svoje culo razuma. Necete dozvoliti sta da se radi nesto suprotno vasim ocekivanjima. Zato idete napred i necete stati dok ne osvojite onu koja vam se svidja. Malo cete biti na oprezu.

 

JARAC

Vec ste jako raspolozeni i vreme je da se i osecate i dalje. Srce vas vodi ka  novom periodu, pa i novom mesecu u kojem ocekujete mnogo. Od vas se ceka da pokazete  da ste verni samo jednoj osobi, bas kao sto ce i ona vama da i dokaze da jeste.

 

VODOLIJA

Ne vredi da se borite protiv srca, jer ono hoce svoje. Vase srce zeli ljubav jednoga ovna, a jos niste nasli nacina kako da mu pridjete. Mislili ste da cete cuvati ponos i da ga necete moliti za ljubav. Ucinicete sve  da mu pridjete i da ga osvojite samo za sebe.

 

RIBE

Slusate glas svoga srca koje vam porucuje  da se zaljubilo. Misli vam prate jedno lice i sve su vezane za isto. Ono ce postati ceo vas svet i bicete jako srecni i zaljubljeni, bas  zato sto ce vam se emocije uzvratiti. Uzivacete  kao treci srecnik juna meseca!

 

Stranice: 1 2