Vodopad koji te privlaci,otkrice hoce li vam jun doneti SUZE RADOSNICE ili SUZE BOLA?

Vodopad koji te privlaci,otkrice hoce li vam jun doneti SUZE RADOSNICE ili SUZE BOLA?

2. lipnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI VODOPAD BROJ 1

Vi koji ste izbarali sliku vodopada pod rednim brojem jedan, vec ste u  mesecu od kojeg ocekujete vrlo mnogo.Sta ce biti ono sto vas ocekuje, a sto nece ici u vasu korist, a da necete moci menjati, niti uticati da se menja bilo sta.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jos uvek niste spremni da pravite neke ustupke i da se okrenete u smeru koji vas vuce ka sebi.  Zelite da postupite po nalogu svoga srca, a sada je vreme da se okrene  kolo srece.

Ako ste od onih  koji ovaj mesec ocekuju nespremni, morate biti na oprezu.

Na poslovnom planu vas ceka da se opredelite da li cete raditi i kojim tempom. Vas tempo je za sada bio  jako neustaljen, a sada morate naci neku sredinu.

Morate biti mnogo aktivniji na radnom polju, ali ne smete biti tako neopredeljeni za druga zivotna polja.Vase emotivno polje  mora da se  dosta popravi i da svome partneru  pokazete da znate da cete se truditi.

To sto  se desavalo do sada, i rasprave koje su bile, vreme je da se srede.

Vreme je da pokazete da ste  od onih koji ce znati da razdvoje emocije i radno polje, ali tako da ne trpi ni jedno, ni drugo polje.Ne smete samo sanjati i mastati o nekim stvarima, jer od snova se ne zivi.

Moracete da ono sto sanjate, da date sve od sebe da se i ostvari  i da ne zalite truda. Ako ste do sada i bili lenji, nezainteresovani ili neaktivni zbog bilo cega drugoga, sada morate ici napred.

Juni mesec ce biti mesec vase akcije i on vam nudi razne pogodnosti na svim poljima. Vase je samo da iskoristite sanse!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2