Vodopad koji te privlaci,otkrice hoce li vam jun doneti SUZE RADOSNICE ili SUZE BOLA?

Vodopad koji te privlaci,otkrice hoce li vam jun doneti SUZE RADOSNICE ili SUZE BOLA?

2. lipnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI  VODOPAD BROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku vodopada, pod rednim brojem dva, vec vam, i sam izbor slike ukazuje na dobro. Ukazuje vam na slobodu licnosti, na sunce i srecu, na vasu ljubav jaku kao stenu.

Ako ste u emotivnoj vezi, verujte da ce ovaj mesec da vam donese pozitivne trenutke. Ona ce se iz dana u dan sve vise da ucvrscuje, ma kako vam to delovalo nestvarno.

Vi koji niste u vezi, sledi vam jedan neobicno lep susret koji ce obeleziti vase vreme.  To ce biti vreme za emocije koje ce poteci u jednom  trenu, bas kao slap vode.

Slede vam prelepi trenuci puni lepih ocekivanja, i verujte da ce sve biti tako lepo da ce vam izazivati suze radosnice!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI VODOPAD BROJ  3

Vi kojhio ste izabrali trecu sliku vodopada, vec ste se nadali trecoj sansi i trecoj sreci.

Dani koji slede donece vam konacno da se vasa losa veza i prekine. Cim ste videli da to nije ono sto ste zeleli, morali ste i sami da napravite da se resi.

Ili da dovede do boljitka, i da izadjete iz letargije, iz monotonije u koju ste zapali.Ili da se konacno prekine los tok necega, cemu se svakako ne vide bolji dani.

Mada ce definitvne stvari  morati da se  urade, ipak ce vam biti tesko, i izazvace salvu vasih suza. Da li suza bola ili suza olaksanja, necete biti  sigurni ni sami!

Ali cete konkretnim koracima da otvorite novo polje i da okrenete novi list u zivotu!

Stranice: 1 2