Pocinje leto, a ovo je tvoja SUDBINA za naredna TRI MESECA, sudeci po  znaku zodijaka!

Pocinje leto, a ovo je tvoja SUDBINA za naredna TRI MESECA, sudeci po znaku zodijaka!

3. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Na pomolu su vam mnogo lepse stvari i vreme je da sredite. Takodje je red za malo uzivanja, koje vas je uvek obilazilo. Jedna osoba ce vam uciniti da se  osecate kao da ste neko poseban, a za tu osobu cete zaista i biti.

 

BIK

Ako do sada nije bilo nista po planu, verujte da ce sada da bude i mimo plana. Srecom, bice to u vasu korist. Vreme je da pokazete da znate  da se organizujete i da pokazete da zelite  biti sa jednom osobom.Vec pocnite sa koracima!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLZANCI

Vasa ljubav je prica za sebe i moracete i sami da  vidite sta sa njome.Od vas se ocekuje da budete  verni sebi i srcu, a ono sto je mimo toga, nije vas briga. Ako budete  sledili put srca, vasa je ljubav tek u usponu.

 

RAK

Nezno volite jednu osobu i gajite neizmernu ljubav prema njoj. Od vas se ocekuje da budete i dalje tako umiljati, jer ocekujete da ce vam biti i uzvraceno. Mnogo cete raditi i biti kao i uvek i prezaposleni i preumorni.A ljubav ce vam davati snagu.

 

LAV

U mesecima pred vama, vi se nadate lepim stvarima. Vreme je da jedno drugo podrzite u svemu i to ocekujete i vi i partner. Verujte da cete oboje misliti isto ,i da cete zeleti iste stvari.Sledi vreme ljubavi i uzajamnog postovanja.

 

DEVICA

Vec ste se namerili da osvojite jednu vagu, a ona vas jako voli.Deluje kao veza na daljinu, ali samo zato sto niste prisli jedno drugome. Vreme je da se oboje ohrabrite i da pokazete sta vam nose srca u grudima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2