Pocinje leto, a ovo je tvoja SUDBINA za naredna TRI MESECA, sudeci po  znaku zodijaka!

Pocinje leto, a ovo je tvoja SUDBINA za naredna TRI MESECA, sudeci po znaku zodijaka!

3. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Radujte se jednom poslovnom zadatku, ili bolje reci, ponudi.Odavno ste  cekali priliku koja se retko pruza, i samo je iskoristite. Ovo ce biti vasa prilika da se se pokazete da na delu i da uspete, a i zarada ce vam biti pozamasna.

 

SKORPIJA

Brinu vas finansije koje se znatno tanje, ali bice to samo trentutno.Verujte da ce se one znatno da poprave. Bas kako bude napredovalo vase emotivno polje, tako ce rasti i vase  finansije. Nece vam padati same, radicete  mnogo!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jako ste otresiti kada je u pitanju partner, a ne smete biti takvi. Morate biti spremni da ispostujete i njegovo misljenje. Vasa ljubav ce se znatno popraviti ako budete spremni na kompromis. Ako ne, znate sta vam sledi!

 

JARAC

To sto ste jako  umorni od svega i sto vas  tera napred, samo govori da ste na ivici snage. Morate malo da popustite, i da pokazete da znate da mislite o sebi i da je vreme za vas. Osim sto cete raditi, malo cete i odmarati, ali cete imati jedan susret.

 

VODOLIJA

Brzo cete se zaljubit,i i to ce biti luda ljubav koja ce vas poneti.Osoba koja ce postati vas svet, bice i ostati centar vaseg zivota u ovim mesecima. Mozda je to luda ljubav, ljubav koja plane i sagori, ali nece biti, nego ce trajati!

 

RIBE

Idete za obavezama i vreme je da se saberete i uradite zavrsnicu vasih obaveza. Vreme godisnjih odmora stize i red je da i vi predahnete. Sledi poznastvo na kojem cete raditi i koje ce biti deo vasih misli.Na pomolu ljetna ljubavna prica koja samo sto nije pocela!

Stranice: 1 2