Pred ovim znacima je raskid do kraja mjeseca juna!

Pred ovim znacima je raskid do kraja mjeseca juna!

4. lipnja 2023. 0 By Maja

STRIJELAC

Vi ste neko ko uvijek voli samo iskreno jer vi kada zavolite, zavolite cijelim srcem.Sa voljenom osobom imate velike planove za buducnost koje zelite da ostvarite. Mnogo je toga sto vam nije uvijek islo onako kako ste oboje zeljeli, ali uz mnogo ljubavi i strpljenja vi ste uspjeli da se izborite za srecu koja vam je potrebna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nikada ne sumnjate u voljenu osobu jer to je neko kome slijepo vjerujete. Ipak to povjerenje ce do kraja mjeseca biti sruseno. Pred vama ce biti istina o pravom licu vaseg partnera. Vas partner se je naime zaljubio u jednu drugu osobu, i iza vasih ledja sa tom osobom pravi velike planove.

Sve to ce vam jako tesko pasti jer da ne volite ludo kao sto volite, sve bi bilo lakse.

Ali vi cete se pomiriti sa istinom i vasem partneru zauvijek okrenuti ledja. Niko vas nece moci zaustaviti jer vi preko takvih desavanja nikad ne prelazite. Ocekuju vas velike promjene jer nece vam biti lako, ali vi ste zodijak koji je jak i kada je najteze.

Vi cete s vremenom uspjeti da prebolite, i da pronadjete pravu srecu.Ova ljubav vam nije bila sudjena, ali postoji neko ko ce jos da stane na vas put i sve promjeni. Vama je sreca sudjena jer vi cete poslije mnogo tuge samo za srecu znati.

Stranice: 1 2