Jun ce biti mesec ludih emocija,velike zarade,ali i razvoda  za neke znakove!

Jun ce biti mesec ludih emocija,velike zarade,ali i razvoda za neke znakove!

5. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Pred vama je velika zaada, pa ne zalite sto cete puno raditi. Volite da imate mnogo i da n oskudevate u bilo cemu.Od vas se ceka da budete  uporni, i da pokazete da vredite a i koliko! Horoskop kraljice Kleopatre vam ukazuje na uspeh koji ce vas izdici!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nesto vam se stalno desava u vezi posla, i jako vas brine. Situacija se stalno menja,od dobre ka losoj i nikako da se  stabilizuje. Jako ste zabriniti za ono sto moze da se desi.  Po  horoskopu Kleopatre, sve ce doci na svoje mesto.

 

STRELAC

Idete za jednom osobom koja vam je zapela za oko. Kako uvek nadjete takve osobe i one koje vas prosto vuku sebi. Kleopatrin horoskop vas upozorava da nije smisao da uzmete sve sto zamislite, vec samo one koje zasluzite po ljubavi koju date.

 

JARAC

Vase naivno srce ce voleti, i pokazite da cete biti verni svome srcu i osecanjima. Bice da se radja ljubav koju ste i prizeljkivali, ali niste se nadali tako brzo. Ovaj vas horoskop upozorava da ne budete naivni, i da ne dozvolite da vas neko zavede, pa ostavi.

 

VODOLIJA

Dani pred vama ce biti dani velikih letnjih izazova, kojima necete moci odoleti. Donece vam neke nove korake i nove poteze koje cete sami povuci.  Kad srce zakuca jace, zna se da je to sapat ljubavi koja nam se smesi.

 

RIBE

Prebrodili ste mnogo i vreme je da prebrodite i ono sto sledi. Nesto slicno porazu, ali daleko bolnije od poraza, izdaju.Prijatelj kojem jako verujete, ucinice vam nesto neoprostivo. Horoskop vas upozorava  da je vreme rastanka, i da bise desio pre ili kasnije.

Stranice: 1 2