Ako ste rodjeni u ovim znacima, mi vam cestitamo!Sudjena vam je ljubav koju NISTA NE MOZE da UNISTI!

Ako ste rodjeni u ovim znacima, mi vam cestitamo!Sudjena vam je ljubav koju NISTA NE MOZE da UNISTI!

5. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Imte osecaj da vas sreca nikad nece stici, ali verujte da hoce.Svako ima svoju srecu, ali u svoje vreme, pa cete je imati i vi.Malo strpljenja nije na odmet, jer cete biti jako zadovoljni jednim susretom koji ce promeniti vas zivot.

 

BIK

Vasa situacija nije bas ni blizu dobre, ali se ponasate kao da je sjajna. Mozda i morate tako, ali  vas osecaj je da ulepsavate stvari. Da li vi tako bezite od svoje  sudbine koju ne mozete da promenite? Ili ni sami niste svesni  da  se morate spustiti na zemlju.

 

BLIZANCI

Mozda ste vi u vezi sa jednim rakom, deo karmicke veze. Ako niste do sada u takvoj vezi, verujte da vam je sudjena. Bice to ljubav koja zasluzuje sve pohvale, jer ce preziveti svasta, a da nece popustiti. Mada ce biti tesko, i mnogo padova i uspona, ali ce opstati!

 

RAK

Niste svesni sta je ono sto vas vuce ka jednom  blizancu. Jednostavno vas vodi ka njemu, ma koliko pokusavali da sami sebe zaustavite. Uvidjate i neke lose osobine, ali su one nista u poredjenju sa vasom ljubavlju.

 

LAV

Vi ste neko poseban, koji u kombinaciji sa jednom skorpijom, moze sve. Mada vlada fama da ste nemoguca kombinacija, u globalu cete svima pokazati drugu sliku.Vi ste karmicka ljubav koju nikada nista nece unistiti. Vasa ljubav ce preziveti sve brodolome.

 

DEVICA

Od vas zavisi kuda plovi vas brod ljubavi i vi ga usmerite.Onaj ko vas voli zeli da drzi kormilo u svojim rukama, i da vas ne da nikome! Mozda je i posesivan, ali znajte da vas ludo voli, i da ce uciniti sve  sto treba da budete skupa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2