DO kraja godine: VAGA nekome OKRECE LEDJA, SKORPIJA  PRISTAJE na SVE, A STRELAC RIZIKUJE!

DO kraja godine: VAGA nekome OKRECE LEDJA, SKORPIJA PRISTAJE na SVE, A STRELAC RIZIKUJE!

6. lipnja 2023. 0 By Lala

SKORPIJA:

Posao:

Vasa poslovna situacija je takva da ne vidite izlaz sami. Moracete potraziti pomoc prijatelja koji ce vam pomoci. Medjutim bice to usluga za uslugu. Vas zavrsetak radnog zadatka je ogranicen vremenom , i vi morate pristati na sve. Sto god bude usluga, kasnije cete misliti o njoj. Samo da ne prekoracite rok, jer bi to bilo pogubno za vas. Zna se sta to znaci, gubitak radnog mesta.

 

Ljubav:

Vasa ljubav je solidna i tu nece biti promena. Bar ne onih velikih. Imacete odmor i par porodicnih okupljanja i to je sve. Tako cete napuniti baterije za novo polugodiste obaveza. Pred samu zimu cete doneti jedan vazan obrt u vezi ili odluku vezanu za buducnost. Bice to dobro poglavlje na pocetku zime.

 

Zdravlje:

Ceste glavobolje. Kontrolisite pritisak.

 

STRELAC:

Posao:

Da se ne lazemo, vi niste tako vredni, osim ako morate da budete. Poslije svake kritike ste jako vredni. Ali da ste non-stop, i da trcite, to niste. Znate vi i da se opustite i odmorite. Sami sebi nalazite povoljne trenutke za vas predah. Pazite da vam se ne obije o glavu. Verujte da mnogo rizikujete! Vi ste pod prismotrom, jer vas kolega cinkari.Ne dozvolite da vas neko od sefova uhvati, kao da ste kod kuce, a ne na poslu. Kolega je podmukao, smestice vam nezgodan trenutak.

 

Ljubav:

Vi ste srecno zaljubljeni, i tu nema  dvojbe. Imate dobru i kvalitetnu vezu. Sve dok je tako, bicete skupa. Ako osetite promene, znacete sta je u pitanju. Pomanjkanje osecanja! Zato ste se dogovorili za iskrenost, ma kako da se i kada se sta desi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zdravlje:

Vase zdravlje je dobro, izuzev vase aritmije.

Sve je u redu sa srcem, ali trpite stresove na poslu.

Cim osetite zamor, ili stresnu priliku, pojavi se aritmija.

 

Stranice: 1 2